Yoga locatie

Yoga en Thee

Yoga en Thee

Na de les bied ik mijn klanten altijd een kopje thee aan. (met uitzondering na de baby-massage les, ivm de veiligheid voor de baby’s)

Na de yogales is het heel belangrijk om goed te drinken. Je lichaam is flink aan het werk geweest en wil graag afvalstoffen afvoeren. Als je dat niet doet, bestaat er een kans dat je hoofdpijn krijgt na de les. Water drinken is dan belangrijk, maar je kunt ook even rustig genieten van een glas kruidenthee!

 

Als je koud water drinkt koelt het lichaam af. Om dit te compenseren maakt het lichaam zelf weer extra warmte aan. Wanneer je een warme drank drinkt geef je eigenlijk meteen energie aan je lichaam.  

Naast de extra energie, krijg je ook de geneeskrachtige stoffen binnen van de gedroogde theeplant. De kruiden kunnen ontspannend en rustgevend zijn, opwekkend, reinigend, verfrissend of verwarmend. Dit vormt de basis van een gezonde leefstijl. Bij yoga leer je een lifestyle waarin de zorg van lichaam en geest centraal staat.Thee kan een steuntje in de rug geven om weer verder te kunnen met de dagelijkse activiteiten.

Het drinken van een kopje (h)eerlijke thee sluit hier mooi bij aan.

Na een yogales staat er daarom altijd een kopje thee voor je klaar. Yoga en thee, een warme combinatie!

met kopje thee

 

En vanaf heden kun je de thee die je geserveerd krijgt na de yoga les ook kopen.

Ik heb verschillende soorten thee in mijn assortiment:

  • ONTWAKEN: Een frisse, groene thee met diverse opwekkende en activerende kruiden. Prijs: 3,20 (inhoud 55 gr. Groene thee*, pepermunt*, citroengras*, goudsbloem*, hibiscus*)
  • INSPIRATIE: Een verwarmende thee, die je inspiratievuur zal doen aanwakkeren. Prijs: 3,80 (inhoud 80 gr. Groene thee*, kaneel*, hibiscus*, gember*, citroengras*, kardemon*, kruidnagel*)
  • VERSTERKEN: Weerstand verhogend, rijk aan echinacea en kruiden met een hoog anti-oxidantengehalte. Prijs: €3,45 (inhoud 45 gr. Groene thee*, echinacea purpurea*, paardenbloemkruid*, citroenverbena*, maretak*, lindebloesem*, vlierbloesem*)
  • HAMMAM LAVENDEL: Hammam in een glas; grondige reiniging, ontspannen genieten… Prijs: €3,90 (inhoud 75 gr. Groene thee*, eucalyptus*, jeneverbes*, lavendel*)

(*Biologische productie methode)

(Prijzen zijn exclusief evt. verzendkosten)

 

© Yoga Studio Rust. Website ontwikkeld door De Haan Media. Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Sitemap.