Landelijke Maatregelen Sport

Met "Maatregelen voor Sport" probeert de Rijksoverheid besmettingen te voorkomen. Hierdoor is het helaas op dit moment niet mogelijk om groepslessen te geven.

De yoga lessen vinden online plaats. Via een livestream op facebook, in een besloten groep. Je kunt je hiervoor aanmelden via het contactformulier. De livestream is op woensdag avond om 20:00. De lessen kunnen ook op een later tijdstip bekeken worden. Zodat je de les op elk gewenst moment kunt volgen. De online lessen kosten 4,50 per les, voor niet-abonnees.

Helaas kunnen de groepslessen zwangerschapsyoga ook niet doorgaan. Deze lessen worden aangeboden via facebook. In een besloten groep kun je een serie van 5 verschillende lessen volgen. Op elk gewenst tijdstip voor jou. En zo vaak af te spelen als je wilt. Heb je behoefte aan meer lessen en andere lessen, dan kan ik jou die via de mail toesturen. De serie kost 22,50. Wil je ook toegang krijgen tot de online les "Partner uitleg", dan betaal je in totaal 25 euro. 

PrivĂ© lessen kunnen wel gewoon door gaan! Deze lessen vinden plaats bij mij thuis. Bezoek mag je ontvangen. En de lessen vinden plaats vanuit een coachende insteek. 

Een privéles kost 35 euro. Nu een leuke aanbieding, 4 lessen voor 120 euro. Voor meer informatie: neem contact op via het contactformulier

© Yoga Studio Rust. Website ontwikkeld door De Haan Media. Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Sitemap.