Over Yoga Studio Rust

 

Mijn naam is Liesette Rust en sinds de zomer van 2017 heb ik van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Een keuze waarvan ik tot op heden geen spijt heb gehad. Sterker nog; ik denk dat als je ergens voor durft te gaan en leert denken in mogelijkheden ipv in beperkingen, er uiteindelijk alleen nog maar meer mooie dingen op je pad komen. Trots ben ik op mijn yoga studio! En blij dat mensen mijn studio weten te vinden en daar graag komen.  

Maar ik ben gelukkig niet alleen yogadocent/-coach. Ik ben moeder van 3 prachtige en unieke kinderen. En gelukkig getrouwd met mijn man Pascal.

Als persoon ben ik gedreven, gepassioneerd, een bezige bij. Ik vind het leuk om te werken met mensen. Vooral om hen te motiveren en te coachen op welk gebied dan ook.

Na het behalen van mijn diploma Hbo-verpleegkunde ben ik bij verschillende instanties werkzaam geweest, veelal in een coachende/begeleidende rol. De doelgroepen die ik heb mogen begeleiden waren zeer divers. Het betrof zowel jongeren en kinderen, zwangeren en mensen met gedragsproblemen en/of een verstandelijke beperking. Allemaal stuk voor stuk leuke doelgroepen, wat maakte dat ik mij kon blijven ontwikkelen als mens.

De ontwikkeling als mens zijnde heeft ook vorm gekregen in de yoga. In 2006 kwam ik voor het eerst in aanraking met yoga. Tijdens mijn zwangerschap kreeg ik last van lichamelijke klachten. Ter ondersteuning van mijn lichamelijke klachten ben ik zwangerschapsyoga gaan volgen. En sindsdien is yoga niet meer uit mijn leven geweest. 

In 2008 heb ik de leraren opleiding gevolgd tot integrale yoga docent. Daarna ben ik de opleiding tot zwangerschapsyoga docent gaan volgen. 

Yoga is met "vallen en opstaan" in mijn leven gebleven. Er waren tijden dat ik zelf les gaf, maar ook tijden dat het voor mij te druk werd met lesgeven en ik daarom zelf weer naar les ging. 

Een aanrijding in 2016 zorgde er voor dat mijn leven op de kop werd gezet. Een whiplash had als gevolg voor mij dat ik van een 'bezige bij' te zijn, plotseling moest nadenken bij alles wat ik ging doen. Echter was dit achteraf gezien toch een geluk bij een ongeluk. Door deze aanrijding zijn er bepaalde zaken in mijn leven dusdanig veranderd, dat ik de keuze heb gemaakt om van mijn hobby 'yoga', mijn beroep te gaan maken. En met een achternaam als Rust, werd Yoga Studio Rust geboren.

Sinds de zomer van 2017 heb ik mijn lessen op verschillende locaties in Hoogeveen kunnen geven. Vanaf februari 2023 heb ik mijn eigen studio kunnen openen. Ik geef mijn lessen met veel plezier op mijn locatie aan de Johannes Poststraat 25A, te Nieuwlande.   

Wees van harte welkom om deel te nemen aan één van de lessen in de studio.  

Profielfoto op trap met kop thee

(foto credits: Esther Hardon fotografie)


Afspraak maken
© Yoga Studio Rust. Website ontwikkeld door De Haan Media. Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Sitemap.