Kennismaken yoga

Kennismaken

 

Kom op een vrijblijvende manier kennis maken met mijn manier van lesgeven. 

Elke dinsdag- en woensdagavond geef ik een les Hatha yoga, ofwel "gewone yoga". 

Geen zweverig gedoe, maar bezig met het lichaam. Om te beginnen met yoga hoef je niet lenig te zijn. Kijken wat jouw lichaam aankan en daarmee aan de slag gaan. De oefeningen kun zo intensief maken als jij zelf wilt of aankan. Door bewust bezig te gaan met jouw lichaam, leer jij jouw lichaam (weer) kennen. Voel je beter wat goed voelt in jouw lichaam. En kun je daar (weer) naar leren handelen. 

Naast de fysieke oefeningen, gaan we ook bezig met ademhalingsoefeningen en ontspanningsoefeningen. Zo leer wat de adem in jouw lichaam doet. Als je een ontspannen buikademhaling hebt, voelt jouw lichaam ook meer ontspannen aan. 

Veel mensen ademen bijvoorbeeld veel te 'hoog', waardoor je eerder kans hebt op hyperventilatie of paniekaanvallen. Door bewust te zijn van hoe jouw adem binnenkomt in jouw lichaam, kun je de ademhaling weer rustiger maken. 

Kosten:

Voor een eenmalige kennismakingsles "Hatha yoga" betaal je €5. Te voldoen aan het begin van de les. 

Aan het eind van de les kun je, als je wilt, je officieel inschrijven d.m.v. het aanmeldformulier. Deze is aanwezig in de les. 

Klanten die zich aanmelden en al lid zijn van Trainins Studio Hoogeveen, krijgen 10% korting op hun eerste leskaart. 

Wat mee te nemen: 

  • Makkelijk zittende kleding aandoen. 
  • Badhanddoek.
  • Evt. een flesje water. 
  • Evt. een fleece dekentje voor tijdens de ontspanningsoefening. 
  • De schoenen worden bij binnenkomst uitgedaan. Je kan de les meedoen op blote voeten. Of trek schone sokken aan, evt. met anti-slip laag.
  • Yoga-matjes zijn aanwezig op de locatie. Maar je mag gerust jouw eigen yoga-matje meenemen.
Afspraak maken
© Yoga Studio Rust. Website ontwikkeld door De Haan Media. Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Sitemap.